Profiteer van 80% korting met de SLIM-subsidie

Subsidie voor groei en ontwikkeling in jouw bedrijf

Investeren in de groei en ontwikkeling van je bedrijf kost geld. Maar een deel van die investering kun je terugkrijgen. Zo kun je tot 80% van diverse tools en programma’s van LEV vergoed krijgen. Als bedrijf kun je twee keer per jaar aanspraak maken op de SLIM-subsidie. De eerstvolgende aanvraag periode is: 1 september 2022 09:00 uur t/m 30 september 2022 17:00 uur.

Lees verder

Tot € 25.000,- subsidie per bedrijf

De overheid stelt via de SLIM-subsidie jaarlijks vele miljoenen beschikbaar om mkb-bedrijven te helpen investeren in de groei en ontwikkeling van hun organisatie en medewerkers. Per mkb-bedrijf kan dit oplopen tot € 25.000,-.

Waar kun je SLIM-subsidie voor krijgen?

SLIM-subsidie kun je krijgen voor activiteiten die met leren en ontwikkelen te maken hebben. Denk aan ontwikkeltrajecten binnen je organisatie en aan trainingen, coaching, cursussen en opleidingen voor het upgraden van de kennis en competenties van je medewerkers. De tools en programma’s van LEV voldoen in veel gevallen aan de criteria voor deze subsidie.

LEV helpt je de SLIM-subsidie aan te vragen

Om aanspraak te maken op de SLIM-subsidie moet je een aanvraag indienen. LEV helpt je daarbij. We weten precies wat belangrijk is om bij de aanvraag aan te leveren. Een ontwikkelplan bijvoorbeeld. Wij stellen het voor je op en zetten de volledige aanvraag voor je klaar. Het enige wat jij nog moet doen, is hem versturen.

Pak jij je kans?

Pak jij je kans om én te investeren in de ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers én daar een flinke vergoeding voor terug te krijgen? Neem nu contact op met LEV voor een vrijblijvend advies.

Ja, ik wil meer weten over de Slim subsidie.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Profiteer van 80% korting met de SLIM-subsidie Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Profiteer van 80% korting met de SLIM-subsidie info@ondernemenmetlev.nl

Profiteer van 80% korting met de SLIM-subsidie +31 (0)6 22 90 76 96