Ontwikkel SLIM met een SLIM-subsidie

Vraag voor 1 oktober een SLIM-subsidie aan

De overheid heeft dit jaar 15 miljoen euro SLIM-subsidie uitgetrokken om mkb-bedrijven te helpen investeren in de groei en ontwikkeling van hun personeel en bedrijf. Ieder bedrijf kan tot 25.000 euro subsidie krijgen. De eerste kans hierop was afgelopen voorjaar, de tweede kans komt nu, deze herfst.

Lees verder

De overheid heeft dit jaar 15 miljoen euro uitgetrokken om mkb-bedrijven te helpen investeren in de groei en ontwikkeling van hun personeel en bedrijf. Ieder bedrijf kan tot 25.000 euro subsidie krijgen. De eerste kans hierop was afgelopen voorjaar, de tweede kans komt nu, deze herfst.


Waar kun je SLIM-subsidie voor krijgen?

SLIM-subsidie kun je krijgen voor activiteiten die met leren en ontwikkelen te maken hebben. Denk aan medewerkers de mogelijkheid geven om trainingen, cursussen en opleidingen te volgen om kennis te vergaren en competenties te ontwikkelen. Maar ook coaching, loopbaanadvies en interne ontwikkeltrajecten vallen onder de noemer leren en ontwikkelen.


Zo maak je kans op de SLIM-subsidie

De kans om een mooi bedrag aan SLIM-subsidie te krijgen is extra groot wanneer je kunt aantonen dat je dit op basis van een gedegen ontwikkelplan doet. LEV helpt je een goed onderbouwd ontwikkelplan op te stellen. In de eerste aanvraagronde begin dit jaar werd aan meerdere mkb-bedrijven al subsidie toegekend op basis van een LEV-ontwikkelplan. Grijp jij je kans deze tweede ronde?


Niet alleen voor de subsidie

Zo’n LEV-ontwikkelplan is overigens niet alleen nuttig voor het aanvragen van de SLIM-subsidie. LEV stelt dit plan samen op basis van jouw doelen voor je organisatie, teams en medewerkers. Het helpt je bij de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers én bedrijf. En dat dus met financiële hulp van de overheid.

LEV helpt je de SLIM-subsidie aan te vragen

LEV helpt je niet alleen met een ontwikkelplan, maar ook met de administratieve kant van de subsidieaanvraag. We vullen hem volledig voor je in. Het enige wat jij moet doen, is hem versturen.


En nog belangrijker

Na de subsidieaanvraag komt het belangrijkste deel: de daadwerkelijke groei en ontwikkeling van jouw personeel en organisatie. Ook daarvoor kun je bij LEV terecht. Sterker nog, het is ons specialisme. Op een praktische en effectieve manier helpen we jou de juiste stappen te zetten.
Is de SLIM-subsidie iets voor jou?

Benieuwd of de SLIM-subsidie ook voor jou bereikbaar is? LEV laat het je graag zien tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met LEV via karin@ondernemenmetlev.nl of 06 – 229 07 696 en we plannen gauw iets in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Ontwikkel SLIM met een SLIM-subsidie Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Ontwikkel SLIM met een SLIM-subsidie karin@ondernemenmetlev.nl

Ontwikkel SLIM met een SLIM-subsidie +31 (0)6 22 90 76 96