Welke documenten zoek jij nog voor je RI&E?

Je hebt ze bij deze gevonden! Hoe gezond en veilig is jouw werkomgeving? Daar geef je met de RI&E antwoord op. Maar dan. Dan moet je de eventuele gaten aantoonbaar gaan opvullen. En tja, doe het maar, want de overheidsinspectie houdt steekproeven en deelt boetes uit bij onvoldoende opvolging van de RI&E.

Lees verder

Heb je alles?

Uit jouw RI&E kunnen tekortkomingen blijken. Je hebt bijvoorbeeld geen duidelijke huisregels vastgelegd of geen BHV-plan opgemaakt. Of misschien heb je dat allemaal wel netjes in orde, maar schort het nog aan een verzuim- of PSA-beleid, een zif-formulier of een functieprofiel voor preventiemedewerker of vertrouwenspersoon.

Sprokkelen kost tijd

Al deze documenten vinden, kan een enorme klus zijn. Helemaal omdat niet alle documenten op internet dat up-to-date zijn met de laatste regelgeving. Maar geen nood, er is namelijk één site waar je alle benodigde documenten voor jouw RI&E kunt vinden: levonline.nl. In deze webshop kun je de documenten die jij nodig hebt eenvoudig downloaden en invullen. Ze zijn altijd up-to-date, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met verouderde documenten te maken krijgt.

Advies bij invullen van je documenten

LEV kan niet zien of je alle voor jou van toepassing zijnde documenten gebruikt, deze goed invult en nadien regelmatig herziet. Dat is bij iedere organisatie anders en daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Wat we wel voor je kunnen doen, is jouw vragen over de documenten beantwoorden en hulp bieden bij het opstellen ervan. Daarvoor mag je ons altijd bellen of mailen. Dus maak het jezelf makkelijk. Check levonline.nl.

* Let op: wanneer je 25 medewerkers of minder hebt, volstaat het invullen van de documenten, met of zonder advies van een arbeidskundige. Heb je meer dan 25 medewerkers in dienst, dan ben je verplicht om je bij jouw RI&E door een gecertificeerde Arbo deskundige of -dienst te laten begeleiden.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023