LEV HR Specials

Van inzicht naar impact

LEV is Hebreeuws voor ‘kloppend hart’. En het kloppend hart van jouw bedrijf zijn de mensen die erin werken. Jijzelf en jouw medewerkers. LEV helpt je alles uit jouw kloppend hart te halen met goed HR-advies, waardevolle inzichten en inspirerende sparringsessies.

Lees verder

Advies

Als ondernemer met personeel krijg je te maken met allerlei HR-zaken, zoals wet- en regelgeving, arbeidscontracten, ziekteprocessen en aanpassing van jouw organisatiestructuur. Dit stelt je voor allerlei vragen en uitdagingen. Heb jij HR-gerelateerde vragen? Loop jij tegen personele of organisatievraagstukken aan? LEV helpt je graag met goed advies. Dankzij jarenlange ervaring en actuele kennis lossen we ieder HR-probleem voor je op.

Energie

Komt één van deze situaties je bekend voor?

  • Jouw bedrijf / werk kost je energie, terwijl je dat er juist van zou moeten krijgen.
  • Je merkt dat jouw medewerkers niet voldoende gemotiveerd zijn.
  • De samenwerking binnen jouw team loopt niet als een trein, maar juist stroef.

Hoe dat komt? LEV Energie brengt het aan het licht.

LEV Energie is gebaseerd op de HBM/ACT®-methode. HBM staat voor Human Being Management. Dit wil zeggen dat we kijken naar de mens achter de medewerker. Met een unieke persoonlijkheidstest brengen we in slechts 15 minuten belangrijke persoonlijke eigenschappen in kaart. We geven inzicht in talenten en kwaliteiten én laten zien waarom sommige dingen zoveel energie kosten, niet lekker lopen of steeds mislukken. LEV Energie geeft je de handvatten om deze problemen op te lossen en met meer energie vooruit te gaan, individueel en als team.

Sparring

LEV is de inspirerende sparringpartner voor jouw persoonlijke en inhoudelijke HR-uitdagingen.

  • Persoonlijk
    Naar aanleiding van LEV Energie wil je aan de slag met de nieuwe inzichten over jou als persoon of jullie als team. LEV helpt je daar graag bij. Als sparringpartner geven we tips en adviezen, zijn we jouw vraagbaak en zorgen we voor oplossingen bij knelpunten.
  • Inhoudelijk
    Als ondernemer wil je vooruit, richting jouw doel. Maar hoe zorg je dat je jouw medewerkers meekrijgt? Hoe richt je jouw organisatie en processen in? Hoe communiceer je met jouw medewerkers en creëer je draagvlak? LEV wijst je de weg.

Interesse?

Neem contact op

Referenties

Ervaring van de klanten

Laatste nieuws

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Contact

Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

karin@ondernemenmetlev.nl

06 229 07 696