Energie met LEV

Ontdek jouw talent

Kost jouw bedrijf of werk je energie, terwijl je dat er juist van zou moeten krijgen? LEV brengt met een unieke persoonlijkheidstest aan het licht hoe dat komt. LEV laat je jouw talent (her)ontdekken en geeft je weer energie.

Lees verder

Energie met LEV is gebaseerd op de HBM/ACT© methode. HBM staat voor Human Being management. Dit wil zeggen dat we kijken naar de mens achter de medewerker. Welke talenten en kwaliteiten heb je van nature (geeft energie) en wat is later aangeleerd, maar past eigenlijk minder goed bij jouw persoonlijkheid (kost energie). Dit brengen we in kaart met een unieke persoonlijkheidstest, de ACT-meting (analytical competence tool) in slechts 15 minuten laat de meting jouw persoonlijke eigenschappen zien.

Sparringpartner/coaching

Met de ACT-meting geven we je inzicht in jezelf, in waar je goed in bent, maar ook waarom sommige dingen zoveel energie kosten, niet lekker lopen of soms mislukken. Energie met LEV treedt graag op als jouw sparringpartner of coach en geeft je handvatten om jezelf te verbeteren en keuzes te maken.

Teams

De uitkomst van de persoonlijkheidstesten van individuen geven ook op teamniveau een helder beeld. Door een beter inzicht in je eigen competenties en die van anderen in jouw team, leer je elkaar beter kennen en begrijpen. Je ziet welke rol binnen de groep het beste bij wie past en hoe je samen sneller en efficiënter tot actie en besluitvorming kunt komen. Begrip voor elkaar zorgt ervoor dat je een sterker en hechter team wordt.

Benieuwd naar deze unieke en doeltreffende persoonlijkheidstest? Neem eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je er graag meer over. Met de nieuw verkregen inzichten kun je jezelf verder willen ontwikkelen op bepaalde expertises en competenties. Kijk dan eens wat Ontwikkel met LEV je kan bieden op gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Energie Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Energie info@ondernemenmetlev.nl

Energie +31 (0)6 22 90 76 96