Dit is LEV

Laat jou(w onderneming) weer leven

LEV bestaat uit een team van professionals dat inspireert, uitdaagt en impact creëert. En dat op een sprankelende, mensgerichte en doeltreffende manier. Past dat bij jou?

Lees verder

1. Eerste contact

Tijdens het eerste contact maken we een ruwe inschatting van de situatie. Wat zijn je vragen? Waar loop je tegenaan en welk expertise van LEV is er mogelijk nodig om daarbij te helpen? Op basis hiervan bepalen we welke expert(s) aanwezig is/zijn tijdens het kennismakings-/intakegesprek.

2. Kennismakings-/intakegesprek

We beginnen met luisteren naar jouw verhaal. Wat zijn je ambities en welke visie heb je daarop? Welke knelpunten ervaar je? Heb je nog overzicht?   

3. LEV-Insights scan

De speciaal ontwikkelede LEV-Insights scan is een tool gebaseerd op ondernemerschap, ondernemings, finance, klant- en medewerkervragen. Deze unieke invalshoek brengt de knelpunten en groeimogelijkheden van de ondernemer en onderneming aan het licht.

4. Analyse & concreet advies

De uitkomsten uit de LEV-Insights scan analyseren we en worden daarna in een heldere rapportage weergegeven. In één oogopslag krijg je inzicht en wordt duidelijk waar er ruimte voor verbetering is. In de rapportage staat ook een advies, wat je kan doen om de knelpunten op te lossen en groeikansen te verzilveren. Denk aan een nieuwe organisatie opzet, verandering van processen zodat je bedrijfsvoering weer geolied loopt, een andere opzet van de financiën, een nieuwe marketingstrategie, ontwikkeling van medewerkers of iets anders. Dit alles wordt tijdens een persoonlijk adviesgesprek besproken.

5. Begeleiding bij uitvoering

Het advies kan voldoende zijn om jou op weg te helpen. LEV biedt echter, indien je dat wenst, ook begeleiding bij de uitvoering. Uit de LEV-Insights scan is duidelijk gebleken welk expertise hiervoor benodigd is. De LEV expert met die expertise helpt jou om de veranderingen door te voeren.

6. 1-meting

LEV zorgt voor beweging. De ondernemer zal de impact van de veranderingen zonder twijfel in de praktijk ervaren. Om de vooruitgang tastbaar te maken - en soms ook als stok achter de deur - is een 1-meting mogelijk. Eenzelfde LEV-Insights scan wordt opnieuw uitgevoerd en teruggekoppeld.

Het resultaat met LEV

  • Erkenning en herkenning van jouw vraagstuk met een volledig dashboard van je bedrijf
  • Binnen 2 weken inzicht in verbetermogelijkheden en groeikansen
  • Je (her)ontdekt je talent en drive
  • LEV zorgt voor impact en beweging in de onderneming
  • Verandering in de onderneming resulteert in betere bedrijfsresultaten, gemotiveerde medewerkers en (meer) tevreden klanten

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Inzicht Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Inzicht info@ondernemenmetlev.nl

Inzicht +31 (0)6 22 90 76 96