Ontwikkel met LEV

Groeien als leider en als team

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling op het gebied van competenties of leiderschap, of wil je stappen maken in teamontwikkeling? Onze gecertificeerde en ervaren LEV professionals bieden verschillende trainingen aan en kunnen ook maatwerkopleidingen verzorgen.

Lees verder

Onze programma's starten altijd met een HBM/ACT©meting. Hierdoor krijgen we snel een goed inzicht van je capaciteiten en aandachtspunten en kunnen we je op een optimale manier begeleiden om stappen te zetten. Dit doen we in kleine groepen met kennis, aandacht en LEV! We dagen je tijdens dit opleidingstraject uit om de beste versie van jezelf te worden.

De volgende programma’s bieden we aan

  • Persoonlijk leiderschapsprogramma
  • Masterclass Leiderschap voor ondernemers
  • Teamontwikkelingsprogramma's

Op zoek naar een andere persoonlijke- of teamontwikkeling? Vertel ons wat je doel is en we ontwikkelen hier graag een maatwerkprogramma voor.

Naast in-companytrainingen biedt LEV periodiek open inschrijvingstrajecten aan. Een aantal keer per jaar zetten we onze kennis gratis in, tijdens het vrijdagmiddag LEV Happy Hour. Houd onze social media in de gaten voor de volgende sessie bij jou in de buurt.

 

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Ontwikkel Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Ontwikkel info@ondernemenmetlev.nl

Ontwikkel +31 (0)6 22 90 76 96