LEV Programma's

Wij helpen je graag met de volgende stap

LEV heeft 7 inspirerende, energieke programma’s ontwikkeld die jou in zeer korte tijd inzicht geven in jouw onderneming en helpen om direct concrete stappen te zetten. Stappen waarmee je knelpunten gaat oplossen, kansen gaat grijpen en je ambities gaat verwezenlijken.

Lees verder

Wat wil je bereiken? Waar loop je tegenaan? Tijdens een persoonlijk intakegesprek lopen we al jouw ambities en wensen samen door. Al snel zal blijken welke van de LEV Programma’s het beste bij jou past. De programma’s zijn opgebouwd uit diverse onderdelen, waaronder LEV Insights, een speciaal ontwikkelde methode op basis van online monitors, waarmee we je snel heldere inzichten geven. Van daaruit werken we samen in een bijzonder energiek en inspirerend programma verder van Inzicht naar Impact.  

 

Koers bepalen

Koers bepalen

Waar sta en ga je voor? Dat wil jij eerst goed op het netvlies hebben, zodat je een sterke basis hebt voor de toekomst van jouw bedrijf. Het programma Koers bepalen met LEV helpt je een heldere en goed onderbouwde richting te kiezen en deze door te vertalen naar een strategie en concrete plannen en planning.

Marktkansen grijpen

Marktkansen grijpen

Je bent vastbesloten een andere weg in te slaan en nieuwe kansen te benutten. Maar welke en hoe? Het programma Marktkansen grijpen met LEV laat het zien. Van marktonderzoek en positionering tot concrete plannen en planning.

Financiële realisatie

Financiële realisatie

LEV heeft je inzicht gegeven in jouw financiële situatie. Nu wil je stappen zetten, ook richting de toekomst. Het programma Financiële realisatie met LEV laat je zien hoe je jouw financiën kunt inregelen om korte en lange termijndoelen te behalen.

Impactvol leiderschap

Impactvol leiderschap

Jij wilt het leiderschap van jezelf en jouw team een boost geven. Het programma Impactvol leiderschap met LEV geeft je inzicht in elkaars kwaliteiten en helpt je om als team met meer focus en impact de doelen van het bedrijf te behalen.

Vitaler met LEV

Vitaler met LEV

Als je goed in je vel zit, heb je veel meer energie, beleef je meer plezier aan wat je doet en ben je daardoor actiever en pro-actiever. Maar hoe vol zit jouw batterij en die van jouw medewerkers eigenlijk? Vitaler met LEV laat het zien en creëert impact.

Performanceverbetering

Performanceverbetering

Welke ontwikkeling is nodig bij jouw medewerkers om de doelen van jouw bedrijf te behalen? Welke talenten hebben zij in huis en (hoe) benut je die optimaal? Verhoog de performance van jouw medewerkers en jouw bedrijf met Performanceverbetering met LEV.

Cultuurverandering

Cultuurverandering

Niets lijkt zo ongrijpbaar en is tegelijkertijd zo tastbaar als cultuur. In hoeverre draagt de cultuur binnen jouw bedrijf bij aan jouw koers en doelen? En wat kun je doen om de cultuur te verbeteren/bevorderen? Het programma Cultuurverandering met LEV laat het zien.

Telefoon Contact Email Contact

Interesse?
Neem contact op

Dit is LEV

passie voor jouw onderneming

Bij LEV willen we niet even binnen- en buitenstappen voor een advies, maar echt impact creëren vanuit inspiratie en energie.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

LEV Programma's Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

LEV Programma's karin@ondernemenmetlev.nl

LEV Programma's +31 (0)6 22 90 76 96