Impactvol leiderschap

Jij wilt het leiderschap van jezelf en jouw team een boost geven. Het programma Impactvol leiderschap met LEV geeft je inzicht in elkaars kwaliteiten en helpt je om als team met meer focus en impact de doelen van het bedrijf te behalen.

Lees verder

In 4 stappen naar jouw doel

Tijdens het programma ‘Impactvol leiderschap met LEV' gaan we in 4 stappen op jouw doel af. 

 

Stap 1 LEV Online

Jij en jouw directie/managementteamleden vullen ieder een korte, maar uitzonderlijk effectieve online test in. Hierin vragen we je keuzes te maken. Zonder dat je weet hoe, zeggen deze keuzes iets over jouw persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten.

Stap 2 LEV Individueel

LEV analyseert de uitkomsten van de individuele online tests en bespreekt deze in een persoonlijk gesprek met iedere deelnemer. Het geeft inzicht in jou als persoon, waar je kracht ligt en waarom je dingen op een bepaalde manier beleeft.

Stap 3 LEV Inspiratie & Actie dag

Tijdens de LEV Inspiratie & Actie dag leggen we als team de puzzel van alle gezamenlijke capaciteiten en eigenschappen. Hoe kunnen we hiermee een team vormen dat de doelen van het bedrijf op een effectieve manier realiseert?
Klik hier voor meer informatie over deze teamdag

Stap 4 LEV Impact Recap

De LEV Inspiratie & Actie dag heeft je veel energie, inspiratie, ideeën en plannen gegeven. Je hebt zoveel bedacht, besproken en besloten, maar hoe zat het ook alweer? De LEV Impact Recap laat het zien. Het is een overzichtelijke samenvatting van alles wat je samen ingezien, besproken en besloten hebt. Het is de ideale houvast om als dynamisch team maximale impact te maken.

 

Heb je interesse in dit programma of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Impactvol leiderschap Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Impactvol leiderschap info@ondernemenmetlev.nl

Impactvol leiderschap +31 (0)6 22 90 76 96