LEV Online

Personeelszaken is een complex geheel van werving & selectie, in- en uitdiensttreding, beleid, arbeidsvoorwaarden, verzuim, verlof en ontwikkeling. Je moet als werkgever of HR-medewerker veel regelen en bent ook wettelijk verplicht om van alles vast te leggen qua beleid en afspraken. En alsof dat nog niet genoeg is, verandert de wet- en regelgeving eromheen ook nog eens regelmatig. Hoe zorg je dat je alles op orde hebt en steeds up-to-date blijft? Simpel: met levonline.nl!

Lees verder

Levonline.nl is dé webshop voor al je HR-documenten. Van arbeidsvoorwaarden tot ontslagbrieven en van studieovereenkomsten tot verzuimdocumenten. Een groot deel van de documenten kun je op levonline.nl eenvoudig downloaden en personaliseren naar jouw bedrijf. Bij meer complexe documenten, zoals een personeelsbeleid, biedt levonline.nl maatwerk aan.

Altijd actueel

De documenten van levonline.nl zijn ontwikkeld door de ervaren HR-experts van LEV. De documenten zijn altijd actueel en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Verandert er nadien iets in de wetgeving? Dan ontvang je daar automatisch bericht over. Zo weet je zeker dat je altijd up-to-date blijft. Ook houdt levonline.nl je via nieuwsbrieven op de hoogte van overige belangrijke actualiteiten op HR-gebied.

Meer dan HR-documenten

Via levonline.nl kun je ook HR gerelateerde onderzoeken zoals een medewerkerstevredenheidsonderzoek en persoonlijkheidstests aanvragen. De LEV-experts voeren deze vervolgens, na bespreking van jouw wensen, voor je uit en zorgen voor waardevolle inzichten. En wil je eens kennismaken met LEV om te kijken wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Dan vraag je via levonline.nl eenvoudig een gratis intakegesprek aan.

Ga naar levonline.nl

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023