Dit is LEV

passie voor jouw onderneming

Bij LEV willen we niet even binnen- en buitenstappen voor een advies, maar echt impact creëren vanuit inspiratie en energie.

Lees verder

LEV is een adviesbureau voor ondernemerschap. We zijn een team van professionals met de passie, ervaring en kunde om jou nieuwe inzichten te geven en stappen te laten zetten. Bij LEV doen we alles met lef, aandacht en energie. Met onze frisse en innovatieve aanpak inspireren we, zetten we aan tot denken en creëren we impact. Dat doen we altijd op een mensgerichte manier. Want de mens is het LEV (Hebreeuws voor kloppend hart) van een onderneming.

Founder Karin van Oosten

Uit ervaring weet ik dat bedrijfsadvies om veel meer gaat dan advies geven. Het gaat om inzicht, inspiratie en impact. Dat is wat LEV biedt. Het is zo bijzonder om te zien hoeveel drive en energie er dan in iemand naar boven komt. Hoeveel meer plezier een ondernemer, medewerker of team dan heeft en wat dat doet voor het groeipotentieel van het bedrijf. Daar aan bij mogen dragen, is het mooiste wat er is.”  

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

Dit is LEV Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

Dit is LEV info@ondernemenmetlev.nl

Dit is LEV +31 (0)6 22 90 76 96