Dit is LEV

passie voor jouw onderneming

LEV is een adviesbureau voor ondernemerschap. We helpen ondernemers en organisaties in goede en uitdagende tijden met verandering en ontwikkeling van hun bedrijf. We halen daarbij het beste in mens en organisatie naar boven en zorgen voor blijvende impact.

Lees verder

Team

We zijn een team van professionals met ieder een eigen specialisme en allen de passie, ervaring en kunde om jou nieuwe inzichten te geven en stappen te laten zetten. Dat doen we met lef, aandacht en energie. En altijd mensgericht, want de mens is het LEV (Hebreeuws voor kloppend hart) van iedere onderneming.

 

Van inzicht naar impact

1. Intake

We zijn oprecht benieuwd naar jouw verhaal, uitdagingen en wensen. Waar zit je mee? Wat wil je bereiken?

2. Analyse

We voeren een grondige, maar kort en krachtige analyse uit om zo meer inzicht te krijgen in de pluspunten en verbetermogelijkheden.

3. Inzicht

De analyse biedt waardevolle inzichten. We weten nu wat we te doen hebben en aan welke knoppen we kunnen draaien.

4. Oplossing

We komen met een helder plan van aanpak met concrete stappen.

5. Beweging

Met doelgerichte programma’s, coaching en slimme tools bieden we inspiratie en energie en brengen we beweging tot stand.

6. Impact

LEV zorgt voor impact. Niet slechts voor de duur van een sessie of programma, maar blijvend. We bieden mens en organisatie de handvatten voor duurzame verandering.

 

Doelen en dromen realiseren

Bij LEV genieten we ervan jou en je organisatie naar een volgend niveau te helpen om zo je doelen en dromen te realiseren. Om te zorgen voor een gezond bedrijf waarin jij en je medewerkers volop werkgeluk ervaren. In tijden van groei en bloei, maar ook in uitdagende tijden met krimp en reorganisatie, onderneem met LEV!

 

Uit ervaring weet ik dat organisatieadvies om veel meer gaat dan advies geven. Het gaat om inzicht, inspiratie en impact. Dat is wat LEV biedt. Het is zo bijzonder om te zien hoeveel drive en energie er dan in iemand naar boven komt. Hoeveel meer plezier een ondernemer, medewerker of team dan heeft en wat dat doet voor het groeipotentieel van het bedrijf. Daar aan mogen bijdragen, is het mooiste wat er is.”

- Founder Karin van Oosten

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023