LEV Inspiratie & Actie dag

Leuk, een programma, training, brainstorm- of coachingsessie, maar de volgende dag gaan we gewoon weer als vanouds aan het werk, toch? Nee, niet bij LEV! Bij LEV creëren we echte impact. De LEV Inspiratie & Actie dag speelt hierin een belangrijke rol.

Lees verder

De LEV Inspiratie & Actie dag draait om, je raadt het al, inspiratie en actie. We gaan op leuke, inspirerende en interactieve manier brainstormen over wensen, ideeën, doelen en plannen. Stap voor stap doorlopen we het proces van ‘benoemen waar je nu staat en heen wilt’ naar ‘wat hebben we hiervoor nodig en welke concrete plannen en afspraken maken we dus’.

Funfactor!

Fun is een belangrijke factor tijdens de LEV Inspiratie & Actie dag. We maken er vooral een gezellige dag van, maar wel eentje met inhoud. LEV zorgt voor een uitdagend en afwisselend programma, inclusief een toffe teamactiviteit. Ook die draagt bij aan het doel van het programma, want juist tijdens deze activiteit zie je wat uitdagingen doen met een team. We laten doeners denken en denkers doen. Het levert verrassende inzichten op die ook in dagelijkse werksituaties grote toegevoegde waarde bieden.

Verbinding

De LEV Inspiratie & Actie dag beleven we samen. Iedereen krijgt alle ruimte en wordt op een positieve en respectvolle manier gestimuleerd om een actieve bijdrage te leveren. Samen werken we ergens naartoe, hebben we plezier en leren we elkaar steeds beter kennen. Dit zorgt voor verbinding en meer wederzijds begrip en respect. Je zult zien dat juist dit een enorme verandering teweeg zal brengen.

Concreet

Die verandering zetten we tijdens de LEV Inspiratie & Actie dag in gang en laten we niet meer los. Na afloop heb je niet alleen veel energie, inspiratie en ideeën opgedaan om stappen te zetten, maar ook concrete plannen en afspraken. LEV koppelt deze aan je terug in de vorm van een kort, bondig Recap-document. Het biedt de ideale houvast om jouw doelen te bereiken.  

Actie

De LEV Inspiratie & Actie dag maakt onderdeel uit van de LEV Programma’s maar kan ook apart ingezet worden. Wat wil jij met jouw team bereiken? Betere samenwerking? Meer onderling plezier? Talenten ontdekken? Meer waardering voor elkaar? Neem contact op! We bespreken samen wat de LEV Inspiratie & Actie dag voor jou kan betekenen.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023