LEV Energie

Energie laat mensen en organisaties LEVen! Maar iedereen ervaart wel eens een energielek, groot of klein. Herkenbaar? Dat er bijvoorbeeld aanhoudend ‘gedoe’ is in je team of dat je merkt dat je al langere tijd geen plezier meer hebt in wat je doet. LEV helpt de energie in jou(w team) weer terug te vinden.

Lees verder

Inzicht

Energie op het werk heeft alles te maken met het kunnen benutten van natuurlijke talenten, zowel als individu als in een team. Wanneer die natuurlijke talenten niet of nauwelijks aangesproken worden en er juist een beroep op schaduwkanten wordt gedaan, ebt de energie weg en ontstaan er problemen.

Test

Wanneer je als ondernemer of medewerker merkt dat jouw bedrijf of werk je meer energie kost dan dat het je oplevert, brengt de Keys ofHBM/ACT® test in veel gevallen direct aan het licht waar dat door komt. Met deze tests geven we je namelijk inzicht in jezelf, in waar je goed in bent, maar ook wat minder goed bij je past. Niet vanuit de talenten die je door ervaring en opleiding hebt aangeleerd, maar vanuit de talenten die je van nature bezit.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je als ondernemer of medewerker merkt dat jouw bedrijf of werk je meer energie kost dan dat het je oplevert, brengt de HBM/ACT® test in veel gevallen direct aan het licht waar dat door komt. Met deze test geven we je namelijk inzicht in jezelf, in waar je goed in bent, maar ook wat minder goed bij je past. Niet vanuit de talenten die je door ervaring en opleiding hebt aangeleerd, maar vanuit de talenten die je van nature bezit.

Van inzicht naar persoonlijke ontwikkeling

Met dit inzicht wordt duidelijk waarom sommige dingen je zoveel energie kosten, niet lekker lopen of soms mislukken. LEV helpt je die inzichten om te zetten naar daden. We geven je de handvatten om de juiste keuzes te maken en jezelf verder te ontwikkelen.

LEV geeft je weer energie!

Wil jij weer met energie je bedrijf runnen of je werk doen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. We helpen je graag!

 

Teamontwikkeling

Een goed team bestaat uit meerdere individuen die samenwerken. Maar verschillende individuen werken nog niet automatisch samen als een goed team. Merk jij dat de samenwerking in jouw team niet optimaal is? Is bijvoorbeeld niet iedereen gemotiveerd of verlopen projecten vaak stroef? Dan is het tijd voor LEV Energie!

Test

Allereerst brengen we de natuurlijke talenten van alle teamleden in kaart via de Keys test en bespreken deze 1 op 1 met hen. Afhankelijk van de problematiek binnen jouw team, stellen we vervolgens een programma samen waarin we de uitkomsten en impact van de test op teamniveau bespreken.

Rolverdeling

Tijdens het programma leren teamleden elkaar beter kennen en begrijpen. Ze zien welke rol binnen de groep het beste bij wie past en hoe ze samen sneller en efficiënter tot actie en besluitvorming kunnen komen. Een gerichte taakverdeling en waardering voor elkaars talenten zorgt ervoor dat ze een sterker en hechter team worden.

Wil jij toewerken naar een succesvol team vol energie? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023