Cultuurverandering

Niets lijkt zo ongrijpbaar en is tegelijkertijd zo tastbaar als cultuur. In hoeverre draagt de cultuur binnen jouw bedrijf bij aan jouw koers en doelen? En wat kun je doen om de cultuur te verbeteren/bevorderen? Het programma Cultuurverandering met LEV laat het zien.

Lees verder

In 3 stappen naar jouw doel

Tijdens het programma ‘Cultuurverandering met LEV' gaan we in 3 stappen op jouw doel af. 

 

Stap 1 LEV Insights

LEV Insights is een speciaal ontwikkelde methode om de knelpunten en kansen van jouw onderneming aan het licht te brengen. LEV Insights bestaat uit verschillende monitors, toegespitst op diverse onderdelen van het bedrijf. Voor dit programma zetten we de Medewerker Monitor in. De bevindingen uit deze monitor dient als basis voor de maatwerk LEV Inspiratie & Actie dag.

Stap 2 LEV Inspiratie & Actie dag

De LEV Inspiratie & Actie dag is een inspiratievolle, enerverende en praktijkgerichte dag met concrete resultaten. Samen geef je handen en voeten aan de cultuur binnen jouw bedrijf en kom je tot concrete acties om deze te realiseren.
Klik hier voor meer informatie over deze teamdag

Stap 3 LEV Cultuur Recap

De LEV Inspiratie & Actie dag heeft je veel energie, inspiratie, ideeën en plannen gegeven. Je hebt zoveel bedacht, besproken en besloten, maar hoe zat het ook alweer? De LEV Cultuur Recap laat het zien. Het is een overzichtelijke samenvatting van alle acties en afspraken, die samen leiden tot concrete plannen en planning. De LEV Cultuur Recap is de ideale houvast om echt impact te maken op de cultuur binnen jouw organisatie.

 

Heb je interesse in dit programma of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023