Koers bepalen

Waar sta en ga je voor? Dat wil jij eerst goed op het netvlies hebben, zodat je een sterke basis hebt voor de toekomst van jouw bedrijf. Het programma Koers bepalen met LEV helpt je een heldere en goed onderbouwde richting te kiezen en deze door te vertalen naar een strategie en concrete plannen en planning.

Lees verder

In 3 stappen naar jouw doel

Tijdens het programma ‘Koers bepalen met LEV’ gaan we in 3 stappen naar een concrete koers voor jouw bedrijf.

 

Stap 1 LEV Insights

LEV Insights is een speciaal ontwikkelde methode om de knelpunten en kansen van jouw onderneming aan het licht te brengen. LEV Insights bestaat uit verschillende monitors, toegespitst op diverse onderdelen van het bedrijf. Voor dit programma zetten we de Koers Monitor en de Medewerker Monitor in. De bevindingen uit deze monitors dienen als basis voor de maatwerk LEV Inspiratie & Actie dag.

Stap 2 LEV Inspiratie & Actie dag

De LEV Inspiratie & Actie dag is een inspiratievolle, enerverende en praktijkgerichte dag. Aan het eind van deze dag beschik je over concrete resultaten. Je volgt deze dag samen met jouw directie/managementteam.
Klik hier voor meer info over deze teamdag

Stap 3 LEV Koers Recap

De LEV Inspiratie & Actie dag heeft je veel energie, inspiratie, ideeën en plannen gegeven. Je hebt zoveel bedacht, bespro­ken en besloten, maar hoe zat het ook alweer? De LEV Koers Recap laat het zien. Het is een overzichtelijke samenvatting van de koers, strategie, scenario’s, gemaakte keuzes, doelen en concrete plannen en planning. De LEV Koers Recap is jouw houvast om de ambities van jouw organisatie te behalen.

 

Heb je interesse in dit programma of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023