Marktkansen grijpen

Je bent vastbesloten een andere weg in te slaan en nieuwe kansen te benutten. Maar welke en hoe? Het programma Marktkansen grijpen met LEV laat het zien. Van marktonderzoek en positionering tot concrete plannen en planning.

Lees verder

In 4 stappen naar jouw doel

Tijdens het programma 'Marktkansen grijpen met LEV' gaan we in 4 stappen op jouw doel af. 

 

Stap 1 LEV Insights

LEV Insights is een speciaal ontwikkelde methode om de knelpunten en kansen van jouw onderneming aan het licht te brengen. LEV Insights bestaat uit verschillende monitors, toegespitst op diverse onderdelen van het bedrijf. Voor dit programma zetten we de Koers Monitor, Markt Monitor en Klant Monitor in. De eerste twee vul je zelf in, de andere Monitor wordt door jouw klanten ingevuld. Deze unieke invalshoek biedt waardevolle inzichten. 

Stap 2 Klant en markt in beeld

De bevindingen uit de monitors van LEV Insights dienen als basis voor de maatwerk LEV Inspiratie & Actie dag. LEV analyseert de uitkomsten en geeft een helder beeld van de koers die je wilt varen ten aanzien van klanten en de markt. 

Stap 3 LEV Inspiratie & Actie dag

De LEV Inspiratie & Actie dag is een inspiratievolle, enerverende en praktijkgerichte actiedag met concrete resultaten. We gaan brainstormen, keuzes maken en plannen smeden. Je volgt deze dag samen met jouw directie/managementteam.
Klik hier voor meer informatie over deze teamdag

Stap 4 LEV Markt Recap

De LEV Inspiratie & Actie dag heeft je veel energie, inspiratie, ideeën en plannen gegeven. Je hebt zoveel bedacht, besproken en besloten, maar hoe zat het ook alweer? Het LEV Markt Recap laat het zien. Het is een overzichtelijke samenvatting van de kansen, gemaakte keuzes, strategie, branding, positionering, concrete plannen en planning. Het LEV Markt Recap is de ideale houvast om jouw nieuwe kansen te verzilveren.

 

Heb je interesse in dit programma of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

 

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023