Performanceverbetering

Welke ontwikkeling is nodig bij jouw medewerkers om de doelen van jouw bedrijf te behalen? Welke talenten hebben zij in huis en (hoe) benut je die optimaal? Verhoog de performance van jouw medewerkers en jouw bedrijf met Performanceverbetering met LEV.

Lees verder

In 5 stappen naar jouw doel

Tijdens het programma ‘Performanceverbetering met LEV’ gaan we in 5 stappen de performance in jouw bedrijf verbeteren.

 

Stap 1 LEV Insights

LEV Insights is een speciaal ontwikkelde methode om de knelpunten en kansen van jouw onderneming aan het licht te brengen. LEV Insights bestaat uit verschillende monitors, toegespitst op diverse onderdelen van het bedrijf. Voor dit programma zetten we de Medewerker Monitor, Markt Monitor en Koers Monitor in. De bevindingen uit deze monitors dienen als basis voor de maatwerk LEV Inspiratie & Actie dag.

Stap 2 LEV Online test

Voorafgaand aan de LEV Inspiratie & Actie dag vult ieder een korte, maar uitzonderlijk effectieve online persoonlijkheidstest in. Hierin vragen we je keuzes te maken. Zonder dat je weet hoe, zeggen deze keuzes iets over jouw persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten.

Stap 3 LEV Individueel

LEV analyseert de uitkomsten van de individuele online persoonlijkheidstest en bespreekt deze in een persoonlijk gesprek met iedere deelnemer. Het geeft inzicht in jou als persoon, waar je kracht ligt en waarom je dingen op een bepaalde manier beleeft.

Stap 4 LEV Inspiratie & Actie dag

De LEV Inspiratie & actie dag is een inspiratievolle, enerverende en praktijkgerichte actiedag met concrete resultaten. Je gaat samen aan de slag met elkaars kwaliteiten en hoe die optimaal ingezet kunnen worden voor het bereiken van de doelen van jouw bedrijf.
Klik hier voor meer informatie over deze teamdag

Stap 5 LEV Performance Recap

De LEV Inspiratie & actie dag heeft je veel energie, inspiratie, ideeën en plannen gegeven. Je hebt zoveel bedacht, besproken en besloten, maar hoe zat het ook alweer? De LEV Performance Recap laat het zien. Het is een overzichtelijke samenvatting van alles wat je samen ingezien, besproken en besloten hebt. Het is de ideale houvast om jullie nieuwe samenwerking concreet in te vullen en de performance te verbeteren

 

Heb je interesse in dit programma of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023