Vitaler met LEV

Als je goed in je vel zit, heb je veel meer energie, beleef je meer plezier aan wat je doet en ben je daardoor actiever en pro-actiever. Maar hoe vol zit jouw batterij en die van jouw medewerkers eigenlijk? Vitaler met LEV laat het zien en creëert impact.

Lees verder

In 5 stappen naar jouw doel

Tijdens het programma ‘Vitaler met LEV' gaan we in 5 stappen op jouw doel af. 

 

Stap 1 LEV Insights

LEV Insights is een speciaal ontwikkelde methode om de knelpunten en kansen van jouw  onderneming aan het licht te brengen. LEV Insights bestaat uit verschillende monitors, toegespitst op diverse onderdelen van het bedrijf. Voor dit programma zetten we de Vitaliteit Monitor in. De bevindingen uit deze monitor dienen als basis voor de maatwerk LEV Inspiratie & Actie dag.

Stap 2 Online test

Zelfkennis, weten hoe je in elkaar steekt en wat bij je past, is een belangrijke eerste stap. Voorafgaand aan de LEV Inspiratie & Actie dag vullen de deelnemers daarom een korte, maar uitzonderlijk effectieve online test in. Hierin vragen we ze keuzes te maken. Zonder dat ze weten hoe, zeggen deze keuzes iets over hun persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten.

Stap 3 LEV Inspiratie & Actie dag

De LEV Inspiratie & Actie dag is een inspiratievolle, enerverende en praktijkgerichte dag met concrete resultaten. Medewerkers volgen deze dag gezamenlijk in de veilige omgeving van een klein groepje van 6 tot 8 personen, bijvoorbeeld hun eigen team.
Klik hier voor meer informatie over deze teamdag

Stap 4 LEV Vitaliteit Recap

De LEV Inspiratie & Actie dag heeft medewerkers veel inzicht, energie, inspiratie en ideeën gegeven. Ze hebben zoveel nieuwe inzichten gekregen, doelen gesteld en besluiten genomen, maar hoe zat het ook alweer? Het LEV Vitaliteit Recap laat het zien. De LEV Vitaliteit Recap vat voor iedere individuele deelnemer samen wat zijn/haar kwaliteiten, health keuzes en concrete stappen zijn. Het is de ideale houvast om het volledig potentieel van de medewerker te verzilveren en de batterij weer helemaal op te laden.

Stap 5 Battery check

Na 6 weken hebben we nog eens contact en bespreken we de bevindingen van de afgelopen periode. Wat gaat er goed? Waar loopt men nog tegenaan? Hoe vol is ieders batterij nu? We nemen tips en tricks door en gaan op zoek naar oplossingen voor ieders uitdagingen.

 

Heb je interesse in dit programma of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023