LEV HR Specials

Van inzicht naar impact

LEV is Hebreeuws voor ‘kloppend hart’. En het kloppend hart van jouw bedrijf zijn de mensen die erin werken. Jijzelf en jouw medewerkers. LEV helpt je alles uit jouw kloppend hart te halen met goed HR-advies, waardevolle inzichten en inspirerende sparringsessies.

Lees verder

Inzicht
Ontdek de groeikansen van je bedrijf

LEV bestaat uit een team van professionals dat inspireert, uitdaagt en impact creëert. En dat op een sprankelende, mensgerichte en doeltreffende manier. Past dat bij jou?

Energie
Ontdek jouw talent

Kost jouw bedrijf of werk je energie, terwijl je dat er juist van zou moeten krijgen? LEV brengt met een unieke persoonlijkheidstest aan het licht hoe dat komt. LEV laat je jouw talent (her)ontdekken en geeft je weer energie.

Ontwikkel
Groeien als leider en als team

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling op het gebied van competenties of leiderschap, of wil je stappen maken in teamontwikkeling? Onze gecertificeerde en ervaren LEV professionals bieden verschillende trainingen aan en kunnen ook maatwerkopleidingen verzorgen.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Contact

LEV HR Specials Papendijke 10
4424 EK Wemeldinge

LEV HR Specials info@ondernemenmetlev.nl

LEV HR Specials +31 (0)6 22 90 76 96