Aantoonbaar meer betrokken werknemers met de LEV App

Met dit digitaal platform wordt heel makkelijk en snel de vitaliteit en inzetbaarheid van jouw mensen verhoogd. Van vlotte inwerkprogramma’s voor de nieuwe collega’s tot onderzoeken van tevreden medewerkers.

Gratis Demo

Lees verder

Met dit digitaal platform wordt heel makkelijk en snel de vitaliteit en inzetbaarheid van jouw mensen verhoogd. Van vlotte inwerkprogramma’s voor de nieuwe collega’s tot onderzoeken van tevreden medewerkers en van moderne ontwikkelgesprekken tot een volledig community platform. Met slimme software, praktisch advies en gerichte subsidies begeleiden we je naar een modern HR-beleid waarbij jij en jouw bedrijf klaar zijn voor de toekomst. En dit allemaal in de eigen look & feel van jouw bedrijf.

MySurvey | Volledig geautomatiseerd medewerkers onderzoek

Wil je snel en effectief echt input van alle medewerkers? Met MySurvey zet je elk gewenst onderzoek uit onder je mensen. Maak zelf onderwerpen en vragen aan. Kies uit 15 verschillende typen vragen en kies voor een leuk en uitdagend onderzoek. Wil je nog meer gemak? Kies dan voor één van de vele standaard vragenlijsten. Bepaal zelf of al jouw medewerkers in één keer de vragenlijsten krijgen of elke maand een steekproef. Zo haal je met het actuele dashboard precies de informatie naar boven waar jij naar op zoek bent en kun je bijsturen waar nodig is.

Contact Opnemen

MyCompany | Betrek alle medewerkers met een interactief community platform

Bereik direct al je medewerkers en betrek ze actief bij je organisatiedoelen. Maak groepen aan, laat je medewerkers inschrijven voor evenementen of deel belangrijke mededelingen met een pushbericht. Met MyCompany bereik je iedereen eenvoudig snel en blijft iedereen betrokken.

Contact Opnemen

MyVip | Moderne functioneringsgesprekken met 10 gespreksmodules

Geen ouderwets functioneringsgesprek, maar een interactief gesprek over werkgeluk, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met de MyVip werk je volledig digitaal, dus geen rompslomp met papieren. Met de flexibel in te plannen gespreksmodules bepaal je zelf hoe uitgebreid de gespreken zijn. En omdat de werkafspraken worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan borg je de persoonlijke groei van elke medewerker.

Contact Opnemen

MyAcademy | Iedereen op het juiste kennisniveau met je eigen Academy

Iedereen op het juiste kennisniveau met je eigen Academy. Alle kennis en informatie bij elkaar op één plek. Deel snel en eenvoudig kennis over belangrijke onderwerpen binnen jouw bedrijf. Creëer je eigen e-learnings en borg de persoonlijke ontwikkeling met een loopbaan pad voor elke medewerker. Zo zit de kennis en expertise niet verstopt in de hoofden van enkele experts, maar is het beschikbaar voor alle medewerkers.

Contact Opnemen

MyNewJob | Een snelle onboarding van nieuwe medewerkers

Een nieuwe medewerker zit vol met vragen en jij wil ze zo snel mogelijk productief laten zijn voor je bedrijf. Stel zelf een inwerkprogramma samen met interessante informatie, handige weetjes en leuke kennisvragen. Zo worden via MyNewJob de nieuwe medewerkers snel écht onderdeel van het bedrijf.

Contact Opnemen

Een onmisbare tool voor elke HR-professional of directie die het beste uit mensen naar boven wil halen.

Neem contact op

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023