LEV Insights

passie voor jouw onderneming

Wil je aan de slag met veranderingen/verbeteringen in jouw organisatie? Boor dan voor waardevolle input de belangrijkste bron van informatie aan: die van je medewerkers! Door hen de juiste vragen te stellen, komen de tops en tips in jouw organisatie naar boven. LEV zorgt ervoor met de speciaal ontwikkelde LEV Insights Medewerker Monitor.

Lees verder

LEV Insights biedt waardevolle inzichten op een effectieve manier. De Medewerker Monitor is een binnen LEV Insights ontworpen medewerkerstevredenheidsonderzoek dat precies die zaken aan het licht brengt, waar jij iets mee kunt. De uitkomsten laten direct zien aan welke knoppen je kunt draaien om jouw organisatie te verbeteren.  

Zo werkt het

LEV stuurt de link naar de Medewerker Monitor per e-mail naar jouw medewerkers. Zij kunnen de vragen online en anoniem invullen. De antwoorden worden door LEV Insights direct geanalyseerd. Zo heb je binnen enkele weken al inzicht in de sterke punten en verbeterkansen van jouw organisatie.

Output

De output van de Medewerker Monitor gaat veel verder dan algemene inzichten in de tevredenheid van medewerkers over hun werk en leidinggevende. De Medewerker Monitor geeft concrete informatie én adviezen over zaken als:

  • Zijn de werkprocessen voor iedereen duidelijk en werkbaar?
  • Willen en ervaren medewerkers ruimte voor initiatief?
  • Kennen en steunen medewerkers de doelen van jouw bedrijf?
  • Hebben medewerkers de mogelijkheid en motivatie om optimaal bij te dragen aan het succes van de organisatie?
  • Is er voldoende klantfocus?
  • Hoe past thuiswerken in jouw organisatie?
  • Hoezeer voelen medewerkers zich gewaardeerd?
  • Hoeveel behoefte aan groei en ontwikkeling is er en is daar ruimte voor?
  • In hoeverre is er de wil en daadkracht voor verandering in jouw organisatie?

Met LEV stappen zetten

De Medewerker Monitor helpt je successen te zien en knelpunten op te lossen. Met de inzichten die deze monitor je biedt, kun je gericht stappen zetten om de strategie, performance, cultuur, vitaliteit en het leiderschap in jouw organisatie naar een hoger plan te tillen en marktkansen te grijpen. LEV helpt je er graag bij.

Wil jij aan de slag met de Medewerker Monitor of wil je eerst nog wat meer weten? Vul het contactformulier hieronder in of neem rechtstreeks contact op via karin@ondernemenmetlev.nl of +31 (0)6 22 90 76 96.

Je vindt de Medewerker Monitor ook in onze webshop Levonline.nl

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Referenties

Ervaring van de klanten

Op de hoogte

Mis niks van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen

Nieuwsbrief

Wij informeren je graag over de laatste ontwikkelingen van LEV. Indien je in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kun je hier onder je aanmelden.

Invullen van je bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Laatste nieuws

16-08-2023


16-08-2023